Páginas

sábado, 18 de diciembre de 2021

VITAMIMO! assaig obert

 

VITAMIMO!

Assaig obert: divendres, 14 de gener 2022 a les 20h. Escoles Velles.

Sant Pere de Riudebitlles

 


Des del 1982 Carlos Martínez ha seguit l’aventura de mantenir viu, redefinir i refinar l'art del mim. Com a jove actor va acceptar el repte d’actuar tot sol en un escenari buit sense accessoris, canvis de vestuari, paraules o veu per forjar un món original de teatre que transforma els esdeveniments ordinaris de les nostres vides en actuacions extraordinàries. Després d'un tour de 40 anys a més de 40 països d'Europa, Àfrica, Àsia, Amèrica del Nord i del Sud, el Carles continua expandint les fronteres de la nostra imaginació i fomentant la nostra capacitat de riure i plorar davant de la condició humana.

Tinc el plaer i l’honor d’haver col·laborat amb el Carlos durant més de 15 anys com a director. Actualment, pel seu 40è aniversari, preparem un nou espectacle: VITAMIMO! que s’estrenarà a Suïssa al mes de març del 2022.

Com part de la nostre procés de creació d’aquesta obra en construcció oferim un assaig obert i tertúlia sobre l’obra, a la qual convidem al públic per a comentar les seves impressions...

VITAMIMO! assaig obert: divendres, 14 de gener 2022 a les 20h. Escoles Velles... 

Amb Carlos Martínez i Robert Long

https://www.carlosmartinez.es/carlos-martinez/

https://www.carlosmartinez.es/media/#!type=videos

No hay comentarios:

Publicar un comentario