Páginas

sábado, 21 de octubre de 2023

Manual de Lideratge Empresarial

 


Ficció sonora del grup de teatre radiofònic de Sant Pere de Riudebitlles.

Escolta episodi 2 aqui: https://youtu.be/RnBR9gIt8gY

El Manual de Lideratge Empresarial és una paròdia de 6 episodis sobre l'ampli i meravellós món dels negocis. Cada episodi se centra en una situació diferent on intervenen diversos personatges i temàtiques: una entrevista de feina, una conferència, la robòtica, la gestió hotelera, la renovació urbana, l'estat del benestar, la societat de vigilància, etc.

Episodi 1

L'entrevista

A les oficines principals de Gametech, Patricia Plasencia, una dona preparada d'uns 30 anys, busca faena i és entrevistada pel director, que li fa unes proves i  explica els grans reptes que te el seva empresa.

Episodi 2

Robòtica distòpia

La reportera itinerant de Ona Bitlles Actualitat emet en directe des de la conferència anual de la Confederació Nacional d'Organitzacions Empresarials, on el nou president presenta un convidat que ofereix una solució a tots els seus problemes: la robòtica.

Episodi 3

Hotel Management

Un autèntic embolic en un hotel de 5 estrelles situat al centre d'una gran ciutat, on hi intervenen el gerent de l'hotel, la recepcionista, un porter sense papers, un agent d'immigració, un parell d'amants, una vaga de cambreres, una baralla a cops i un suborn.

Episodi 4

El vol del voltor

Renovació urbana. L'alcalde Obezi visita el senyor Bobby Blackstone, un gran mag de les altes finances, al nou camp de golf d'aquest últim.. L'alcalde es mostra preocupat per les acusacions que han aparegut a la premsa del matí. Mentre Blackstone juga al golf i l'alcalde fa de caddie, els dos líders discuteixen el problema i acaben barallant-se a la gespa, la qual cosa porta a conseqüències tràgiques.

Episodi 5

L'Estat del Benestar

Un vent del desert aixeca un núvol de pols a les afores de Los Angeles on, en una benzinera, Bob Raley vestit amb uns texans gastats i una gorra de beisbol, entra a l'última cabina telefònica pública que queda dempeus a Califòrnia. Es fica a la butxaca per buscar les últimes monedes que li queden i fa una trucada a l'Assistència Pública...

Episodi 6

Minotaure

El senador Daft del Comitè de Seguretat Digital del Senat fa una visita a la misteriosa Corporació Minotaure, el fundador de la qual, Biel Zabu, no ha aparegut mai als mitjans. Poc se sap sobre l'estrany cervell d'aquesta empresa única. El senador passa per un laberint de controls de seguretat digitals i finalment es troba a la cambra interior del Minotaure, una cúpula geodèsica cavernosa, que allotja un gegantesc ordinador quàntic, un cilindre sagrat que penja sobre el seu cap. El que passa després és de ciència-ficció o de realisme brut?


No hay comentarios:

Publicar un comentario